Rust in je hoofd geeft ruimte voor nieuwe ideeën

Strakke lijnen. Dat is het handelsmerk van stukadoor Glenn den Heijer van GDH Stucwerken uit Tilburg. Maar dat niet alleen. Want Glenn maakt korte metten met het beeld van de rauwdouwer die je muren stuct en je met de rommel achterlaat. Nette stukadoors. Ze bestaan.

Na een pauze van 1,5 jaar besloot Glenn opnieuw lid geworden van netwerkclub BNI De Watertoren. Glenn: “In de crisistijd sloot ik bij de club aan omdat ik meer omzet wilde genereren. Dat begint bij het vergroten van je netwerk. Ik had niet kunnen vermoeden dat BNI me zoveel meer zou brengen dan alleen omzet. Ik zie mijn medeleden als een soort collega’s. Bovendien ontwikkelde ik me ook op persoonlijk vlak als ondernemer dankzij trainingen en presentaties.”

Glenn leerde het stukadoors vak kennen via zijn vader. In hoogtijdagen werkte Glenn met 10 andere professionals samen, nu werkt hij meestal in kleine teams van twee of drie vaste mensen. “Werk is er inmiddels genoeg. Ik kies bewust voor een leven in balans. Ik ben een vakman en geniet elke dag van mooie stucwerk klussen, maar ik kan me ook verliezen in sport of genieten van mijn familie en vrienden.”

Bewondering
Hoewel hij niet een specifieke held heeft, ziet hij zijn vader als zijn leermeester en als iemand die veel rust uitstraalt. Glenn: “Als ondernemer is die rust belangrijk, zo mediteer ik dagelijks. Als je altijd maar doorgaat, heb je geen ruimte in je hoofd. En dat heb je nodig om te kunnen luisteren naar je intuïtie en gedachten. De mooiste ideeën voor nieuwe diensten of producten komen dan tot ontwikkeling.”

Ook houdt Glenn van mensen die het beste uit anderen weten te halen. Die je weten te motiveren, inspireren en nieuwe inzichten brengen. “Ik luister graag naar motivatie speeches. Ik hoop ook anderen te kunnen inspireren met mijn visie op hoe je balans houdt tussen hard werken en ontspanning. Tussen aandacht voor je vak en opdrachtgevers en aandacht voor je vrienden en familie.”

Wellicht opmerkelijk, voor iemand uit het stoere stukadoors vak. Tegelijkertijd verklaart het de focus die hij weet te houden bij al zijn stuc projecten: enkel strakke lijnen en puur kwaliteitswerk. Voor minder doet hij het niet.

GDH Stucwerken | Glenn den Heijer

Schipluidenlaan 145
5035 KE  TILBURG
013-5715491
06-53705908

info@gdhstucwerken.nl
www.gdhstucwerken.nl