BNI – Geven Loont!

Wat is BNI?

BNI staat voor Business Network International. Dit zijn ondernemers en zakenmensen die regelmatig bijeenkomen om verschillende redenen: uiteraard om elkaar business toe te spelen en omzet te geven. Maar ook om goed te leren netwerken. Bijvoorbeeld: “Hoe herken je zakelijke kansen voor jezelf en voor anderen?” BNI verzorgt hiervoor trainingen, evenals trainingen die gericht zijn op je persoonlijke ontwikkeling. Bijvoorbeeld: “hoe presenteer ik mijzelf sterk?” of “hoe zorg ik voor goede aanbevelingen aan anderen?” BNI kenmerkt zich door branche exclusiviteit. Dat betekent dat er maar een persoon per beroep/professie binnen de netwerkclub zit. Zo voorkom je concurrentie binnen het chapter. Dit verklaart mede het succes. Want als jij je werk goed doet, heb je een heel team ambassadeurs achter je staan die voor jou zullen kiezen én jou aanbevelen bij anderen.

De basisfilosofie van BNI: Geven Loont!

Hoe werkt Geven Loont? Geven Loont staat voor een beginsel dat we allemaal kennen: ‘Wie goed doet, goed ontmoet’. Elke week leren de leden elkaar beter kennen. Hierdoor ontstaat een band van vertrouwen en een gunfactor. Deze manier van netwerken en ondernemen zorgt ervoor dat je niet alleen klanten krijgt, maar er ook ambassadeurs zijn, die achter jouw bedrijf staan.
Een team dat de ogen en oren ook buiten de bijeenkomst om goed open houdt, om jou aan te bevelen in ieders netwerk.

Gem. aanbevelingen per week
Gem. omzet per week
Gem. omzet per jaar
Waarom BNI?

BNI-bijeenkomsten hebben een positief, ondersteunend en gestructureerd karakter. De focus ligt op het geven van kwalitatief goede zakelijke aanbevelingen. Dit doen we door je te helpen sterke persoonlijke relaties op te bouwen met tientallen andere goede ondernemers.

Als je lid bent van BNI is het net of je elke dag een team van verkopers in de regio hebt rondlopen, die de koopsignalen herkennen waar jij wat aan hebt. Andersom heb je zelf je medeleden in gedachte en help je, waar mogelijk, hun bedrijf te promoten. Wie goed doet, goed ontmoet. Beide partijen zullen de voordelen van de samenwerking ondervinden. Succesvol netwerken vraagt inzet. Het chapter De Watertoren bestaan uit leden die zeer toegewijd zijn om elkaar te helpen door de inzet van hun dagelijkse netwerk.

Hoe werkt BNI?

De wekelijkse bijeenkomsten duren 90 minuten. Van leden wordt verwacht dat zij op tijd komen en de gehele meeting bijwonen. Per branche/specialisatie is er een persoon lid. Je vertegenwoordigt je primaire beroep of bedrijf. Aanwezigheid is van cruciaal belang. Kun je niet bij een bijeenkomst aanwezig zijn? Dan zorg je dat iemand je vervangt.

BNI De Watertoren

De Leden van het chapter De Watertoren komen elke donderdagochtend bij elkaar om elkaar business te gunnen en elkaar verder te helpen. Dit doen zij bij het Van der Valk Hotel aan de Dr. Bloemenlaan 8 te Tilburg. Wil jij hier ook een keer deel van uitmaken dan? Dan je van harte welkom. Je kunt jezelf opgeven via onderstaande contactformulier.

Wat BNI De Watertoren voor mij heeft betekend:

BNI De Watertoren
5.0
Gebaseerd op 7 beoordelingen
powered by Google
Saskia van der HilstSaskia van der Hilst
06:43 11 May 22
Nog geen half jaar lid en heb de investering er al ruimschoots uit, maar naast de business die je er uit haalt vind ik het nog waardevoller om te kunnen sparren met mede-ondernemers, te leren van anderen en van alle trainingen die je erbij krijgt, het is de goedkoopste ondernemersschool die er bestaat 😃, bijgaand een sfeerfilmpje van een van onze meetings.
van Trier Architectuurvan Trier Architectuur
10:46 05 May 22
Al ruim 7,5 jaar lid van deze inspirerende netwerkgroep en elke week opnieuw laat men zien wat men voor elkaar kan - en wíl - betekenen. Deze grote groep ondernemers weet de BNI-gedachte "Geven loont" perfect te vertalen met een hele mooie balans tussen professionaliteit en persoonlijke aandacht voor elkaar.
Ricardo CardosodocarmoRicardo Cardosodocarmo
20:03 03 May 22
Samen streven naar een gezonde ondernemende resultaat! Dat is BNI de watertoren.
Michel Van BreugelMichel Van Breugel
10:50 03 May 22
Top club van ondernemers, veel kennis en diversiteit dat maakt zo'n mooie groep dynamisch in het ondernemen.
Michelle de KlerkMichelle de Klerk
10:36 03 May 22
Al ruim 2 jaar lid van deze mooie club van ondernemers dat veel rode lopers voor elkaar uitlegt!
js_loader

Wil jij een keer snuffelen aan ons netwerk?

Vaak worden bezoekers persoonlijk uitgenodigd door een van de leden. Maar ken je nog niemand in dit netwerk, en ben je gewoon nieuwsgierig? Geen probleem. Neem contact op via het onderstaande formulier en wij bellen je terug, zodat je deze enerverende ochtend mee kunt beleven. Misschien ben je sowieso al overtuigd dat BNI De Watertoren bij je past. Vul dan gerust het aanvraagformulier in, zodat we je inschrijving kunnen bevestigen.